Οι Υπηρεσίες μας

Επικεντρωνόμαστε σε όλους τους τομείς της μεταφορικής αλυσίδας, δίνοντας βάρος και αξία στην μεταφορά. Αναλαμβάνουμε όλες τις διαδικασίες από τον τόπο αποστολής μέχρι και τον τόπο προορισμού, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την ταχύτητα, την εμπιστοσύνη και την αποτελεσματικότητα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος της αγοράς. 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΞΗΡΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

Η αποθήκη μας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, με άμεση πρόσβαση στο χώρο μας, συνολικού εμβαδού 5.000 τ.μ. Επιπρόσθετα, έχουμε πλέον ένα νέο υποκατάστημα στην περιοχή του Ασπρόπυργου 1200 τ.μ. Οι εγκαταστάσεις μας έχουν την δυνατότητα της ασφαλούς αποθήκευσης των προϊόντων σας, καθώς επίσης και της άμεσης διανομής σε οποιοδήποτε σημείο της Αθήνας.

ΔΙΑΝΟΜΗ

O σύγχρονος στόλος φορτηγών μας εγγυάται την ασφαλή μεταφορά και παράδοση του φορτίου σας σε κάθε τόπο, ακριβώς στην πόρτα σας. Η διανομή εμπορευμάτων πραγματοποιείται τόσο εντός αττικής όσο και σε όλη την Ελλάδα μέσω των συνεργατών μας.

ΕΚΦΟΡΤΩΣΕΙΣ - ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ CONTAINER

Η εταιρείας μας ειδικεύεται στην διαχείριση εμπορευματοκιβωτίων (container ) με στόχο της την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους στους πελάτες της.

ΑΝΑΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η DSS προσφέρει λύσεις στον τομέα της συσκευασίας προκειμένου τα προϊόντα σας να φτάσουν ανέπαφα στον πελάτη .

Υπάρχει δυνατότητα συσκευασίας σε παλέτες της εταιρείας μας, ή προσθήκη φιλμ συσκευασίας όπου χρειάζεται .

Προσωρινή εναπόθεση

Αποθήκευση

Παραλαβή

dss warehouse

Διανομή

Ανασυσκευασία

Η άρτια μηχανοργάνωση της DSS προσφέρει ολοκληρωμένη εικόνα της αποθήκης για την καλύτερη σας εξυπηρέτηση, 24ώρες το 24ωρο.

Εγκαταστάσεις

Ο αποθηκευτικός μας χώρος  είναι συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ., περιφραγμένος, ασφαλτοστρωμένος, με καλυπτόμενη επιφάνεια 1.500 τ.μ. και στεγασμένο προαύλιο χώρο 500 τ.μ. Βρίσκεται στον Ασπρόπυργο Αττικής και είναι πλήρως εξοπλισμένος για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών μας.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Ειμαστε εδω για να απαντησουμε σε οποιαδηποτε ερωτηση σασ
Μετάβαση στο περιεχόμενο