Σχετικά με εμάς

Από το 1994, προσφέρουμε λύσεις στον τομέα των μεταφορών. Προκειμένου να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες των πελατών μας, επεκτείναμε τις υπηρεσίες μας στους υπόλοιπους κλάδους των logistics, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης και της διανομής. Καλύπτουμε όλους τους τομείς της εφοδιαστικής αλυσίδας με συνέπεια και υπευθυνότητα, ενώ μπορούμε να εγγυηθούμε ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στο χαμηλότερο δυνατό κόστος της αγοράς.

 

Στόχος μας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, η ικανοποίηση των πελατών μας και η καθημερινή ενίσχυση της εμπιστοσύνης τους ως σημαντικοί και πολύτιμοι συνεργάτες.

Η αποθήκη μας βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, με άμεση πρόσβαση στο χώρο μας, συνολικού εμβαδού 5.000 τ.μ. Επιπλέον διαθέτουμε τώρα ένα νέο υποκατάστημα στην περιοχή του Ασπρόπυργου 1200 τ.μ. Είμαστε υπερήφανοι που απασχολούμε έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό, έτοιμο να ανταποκριθεί στις προκλήσεις της σημερινής ταχείας ανάπτυξης. Θεωρούμε τους συνεργάτες μας τη σημαντικότερη επένδυση στο χώρο μας και την εταιρεία μας ως «μαθητευόμενο οργανισμό» που επενδύει συστηματικά στην προσπάθεια να κρατήσει το προσωπικό και την εταιρεία ένα βήμα μπροστά, πάντα σε ετοιμότητα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της συνεχούς ανάπτυξης της αγοράς.

Σήμερα, με συνεχή προσπάθεια και επιμονή για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την εκπλήρωση των προσδοκιών μας, αισθανόμαστε ευλογημένοι που έχουμε αποκτήσει πιστοποίηση ISO9001 και συνεργαζόμαστε με μεγάλο όγκο πελατών που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς.

Πιστεύουμε ότι η επιτυχία έρχεται μέσω της ομαδικής εργασίας
η οποία βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό και στην υπευθυνότητα.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας 

Μετάβαση στο περιεχόμενο